بلاگ

خرابی تردمیل و خطاهای رایج

خرابی تردمیل

در این مقاله برخی از خطاهای تردمیل و علت خرابی تردمیل را بررسی می کنیم.

در اکثر تردمیل ها هرگونه خرابی بوسیله کدهای خطا (error) در صفحه نمایش ظاهر میگردد و بوسیله این کدها میتوان خرابی قطعه یا بخش مربوطه را تشخیص داده و به رفع ارور مربوطه پرداخت.

لازم به ذکراست که این کدها در هر سری از برندهای موجود در بازار متفاوت میباشد و ما در اینجا به ارورهایمدل های مختلف  تردمیل از برند دی کی سیتی می پردازیم.

وقتی خطای Error 1 اتفاق می افتد:

این کد خطا در حالت های مختلفی ممکن است پیش بیاید:

حالت اول: شما دستگاه را استارت میکنید و موتور تردمیل حرکت نمیکند.

ابتدا ورودی برق به برد تغذیه تردمیل و همچنین خروجی برق به موتور را چک کرده  و اگر در موتور برقی وجود نداشت، خرابی برد تغذیه ثابت شده و برد تغذیه توسط متخصص، تعمیر یا تعویض می گردد.

مهمترین علت سوختگی در بردتغذیه، خرابی تسمه دونده تردمیل میباشد که بدلیل عدم صحیح روغنکاری تسمه، بوجود می اید و تسمه دونده باید تعویض شود.

وقتی خطای Error 4 اتفاق می افتد:

با فعال شدن این خطا در صفحه نمایش، کلید ایمنی تردمیل را در محل مخصوص خود باید قرار داد تا کد خطا از روی صفحه نمایش پاک شود.

معمولا این کد خطا در برنامه Body fat ظاهر میشود و فرد استفاده کننده  درمرحله آخر ورود داده ها، سنسورهای ضربان قلب را که بر روی دستگیره ها قراردارد باید لمس کند.

وقتی خطای Error 6 و  Error 7 اتفاق می افتد:

این دو خطا مربوط به موتور شیب تردمیل (در مدلهای دارای شیب برقی) می باشد.

ارور6 زمانی رخ میدهد که پتانسیومتر، شیب را پایینتر از حد تعریف شده نشان میدهد و باید موتور شیب تنظیم گردد و یا نیاز به تعویض موتور شیب میباشد.

در ارور 7 نیز پتانسیومتر، شیب را بالاتر تشخیص داده و مانند ارور6 موتورشیب تنظیم یا تعویض خواهدشد.

نکته قابل توجه این است که تمامی موارد گفته شده به صورت کلی گفته شده و ممکن است کد خطای اعلام شده بر روی صفحه نمایش، عوامل دیگری از جمله خرابی کلیدهای صفحه کامپیوتر تردمیل ،خرابی سیمها و کابلهای رابط و… را شامل شود و بهتراست تشخیص خرابی توسط تکنسین تعمیرات، انجام گردد تا بتوان از خرابی و هزینه های بیشتر جلوگیری کرد.