بلاگ

دلایل خرابی تخته تردمیل

تخته تردمیل

چند عامل اساسی باعث خرابی یا شکستگی تخته دونده تردمیل  میشوند که در ادامه به این عوامل اشاره خواهیم کرد.

1- عدم روغنکاری

روغنکاری تخته تردمیل از مهمترین موارد نگهداری دستگاه میباشد که در صورت عدم انجام آن مشکلاتی از قبیل خرابی تسمه تردمیل، تخته تردمیل، مانیتور تردمیل و برد تغذیه تردمیل به وجود می آید.

عدم رو غنکاری تأثیری که روی خرابی تخته خواهد داشت اینست که اصطکاک بین تسمه و تخته را بالا میبرد و باعث شکستگی یا ترک خوردن لایه ی روی تخته دونده خواهد شد.

ضمنا برای روغنکاری فقط میباست از روغن سیلیکون استفاده شود که در اکثر فروشگاه های تجهیزات ورزشی یافت میشود.

2- ضربه زدن های شدید با وزن بالا

اگر تردمیل شما جزو دستگاه های سبک با تحمل وزن پایین میباشد و وزن شما بیش از حد تعریف شده برای تردمیل است،
در حین تمرین و دویدن با ضربه های شدید به وسط تخته دونده به مرور زمان باعث شکستگی تخته تردمیل خواهید شد.

3-آب و هوای محل نگهداری تردمیل

اگر دستگاه در جای مرطوب ( کنار استخرو… ) باشد و یا جلوی نور مستقیم آفتاب باشد، به مرور زمان لایه ی روی تخته (فرمیکا) دچار پوسیدگی و ترک خوردن از نقاط مختلف خواهدشد.

تخته تردمیل دارای ابعاد و ضخامت های متفاوتی است که بنا به کاربرد آنها در دستگاه های مختلف، متفاوت هستند ولی همگی روی تخته ای از جنس MDF دارای روکشی از جنس فرمیک می باشند  که این لایه بر اثر سایش و خراش و مرور زمان خاصیت خود را از دست داده یا اینکه این لایه از لایه اصلی جدا می شوند . لازم به ذکر است این لایه آنتی استاتیک بوده و کمترین اصطکاک را با تسمه دونده ایجاد می کند و با روغنکاری مداوم و مناسب می توان عمر تخته و تسمه را بالا برد.

در چنین حالتی می بایست تخته دونده تردمیل تعویض شود . در زمینه نگهداری از تخته دونده آچار کشی پیچ های تخته و تعویض به موقع ضربه گیر می تواند به عمر تخته دونده کمک کرده و روغنکاری از ایجاد بار اضافه و آمپر اضافه و ایجاد فشار به برد تغذیه و موتور تردمیل جلوگیری می کند .