اسکی های خانگی و لوازم اسکی فضایی به دلیل ابعاد ظریف تر نسبت به مدل های باشگاهی بیشتر در معرض خراب شدن میباشند.
دستگاه های اسکی فضایی عمدتا به دو مدل دستی و دیجیتال تقسیم میشوند که تفاوت این دو در نحوه تغییر سطح سختی تمرین میباشد که در مدل های دستی از طریق قطعه ای به نام تن شن دستی انجام میشود و در مدل های دیجیتال همین کار از طریق مانیتور اسکی فضایی انجام میگیرد.
غالبا بلبرینگهای مفاصل اسکی ها به دلیل اصطلاک بیش از حد خراب میشوند و شروع به صدا دادن میکنند، بلبرینگها در قسمتهای مختلف اسکی قرار دارند از جمله: بلبرینگ ژنراتور یا فلایویل، بلبرینگ شفت، بلبرینگ پدال ها، بلبرینگ تنظیم تسمه و… که پس از ایجاد صدای بیش از حد میبایست تعویض شوند.
قامه اسکی فضایی: قامه رابط بین پدالها و شفت میباشد که احتمال دارد به علت استفاده نادرست خراب شود و در جای خود لق بزند که میبایست تعویض شود.
پدال اسکی فضایی: پدال اسکی نیز احتمال شکستگی دارد که میبایست در صورت مشاهده این مشکل پدال مورد نظر تعویض شود.
شفت اسکی فضایی: این قطعه محور بین قامه و فلایویل است که در صورت استفاده نادرست ساییده میشود و باعث لقی پدال زیر پا میشود.
فلایویل اسکی فضایی: همان محور حرکت دهنده دوچرخه میباشد که خرابی هایی نظیر خرابی کنس هرزگرد، بلبرینگ اسکی فضایی و شکستگی جای تسمه الپتیکال را دارد که بعضی مواقع تعمیر میشود و درصورت زیاد بودن خرابی ها باید تعویض شود.
مانیتور اسکی فضایی: مانیتورهای اسکی در صورت خرابی قابلیت تعمیر یا تعویض با مدلهای مشابه را دارند، اغلب ال سی دی به مشکل بر میخورد که صفحه نمایش موارد را کامل نشان نمیدهد، در مدلهای دستی برخی مواقع قسمتی که باطری قرار میگیرد سولفاته میشود که با تمیز کردن آن، مورد برطرف میشود اما در مدلهای دیجیتال برای حل مشکل میبایست آداپتور، کابل رابط و مانیتور باهم بررسی شوند.
تنشن اسکی فضایی: اگر پدال زیر پا شل و سفت نمیشود به احتمال زیاد تنشن خراب است که در دو مدل دستی و دیجیتال موجود میباشند.
مدلهای باشگاهی آپشنهایی از قبیل باطری خشک، کلیدهای تنظیم روی دسته ها را نیز دارند.
شاسی اسکی فضایی: در برخی مواقع به دلیل وزن بیش از حد تحمل دستگاه یا استفاده نادرست در حین تمرین احتمال شکستگی در قسمتهای مختلف شاسی وجود دارد که در هنگام مشاهده این مشکل قسمت مربوطه میبایست تعویض یا تعمیر شود.